В сравнительном исследовании «Приготовление пищи в микроволновой печи»,
опубликованном в 1992 году в США,
говорится:
«З медичної точки зору,
вважається,
що введення в людський організм молекул, підданих впливу мікрохвиль,
має набагато більше шансів завдати шкоди,
ніж користі.
Їжа з мікрохвильової печі містить мікрохвильову енергію в молекулах,
яка не присутня в харчових продуктах, приготованих традиційним шляхом.»
Проведене короткострокове дослідження показало,
що в людей,
употреблявших приготовленные в мікрохвильовці молоко і овочі, змінився склад крові,
знизився гемоглобін і підвищився холестерин,
тоді як у людей,
які вживали ту ж їжу,
але приготовану традиційним способом,
стан організму не змінювався.
Д-р Ханс Ульріх Хертел брала участь у подібному дослідженні і протягом багатьох років працювала в одній з великих швейцарських компаній.
Кілька років тому вона була звільнена зі своєї посади за розголошення результатів цих експериментів.
В 1991 році вона і один з професорів Лозаннського Університету опублікували дослідження, яке свідчить про те,
що їжа,
приготована в мікрохвильовій печі,
може створювати загрозу для здоров'я,
порівняно з їжею приготовленою традиційними способами.
Стаття також викладена в журналі «Франц Вебер» №19,
де було сказано,
що вживання продуктів харчування,
приготованих в мікрохвильових печах,
несе злоякісний вплив на кров.
В проміжках від двох до п'яти днів,
добровольці отримували один з наступних варіантів харчування на голодний шлунок: (1) сире молоко; (2) те ж молоко,
розігріте традиційним способом; (3) пастеризоване молоко; (4) те ж молоко,
розігріте у мікрохвильовій печі; (5) свіжі овочі; (6) ті ж овочі,
приготовані традиційно; (7) заморожені овочі,
розморожені традиційним способом; і (8) ті ж овочі,
приготовані у мікрохвильовій печі.
Проби крові здійснювалися у добровольців безпосередньо перед кожним прийомом їжі.
Затем производился анализ крови в определенные промежутки времени после приёма молока и растительных продуктов.
Значительные изменения были обнаружены в крови в інтервалах прийому їжі,
подвергшейся воздействию микроволновой печи.
Эти изменения включали сокращение гемоглобина и изменение состава холестерина,
особенно соотношение HDL (хороший холестерин) и LDL (поганий холестерин).
Увеличивалось кол-во Лимфоцитов (білі кров'яні клітини).
Все эти показатели свидетельствуют о дегенерации.
Кроме того,
часть СВЧ-энергии,
остаётся в їжі,
вживаючи яку людина піддається впливу СВЧ випромінювання.
Випромінювання призводить до руйнування та деформації молекул їжі.
Мікрохвильова піч створює нові сполуки,
які не існують у природі,
які називаються радіолітичними.
Радіолітичні сполуки створюють молекулярний розпад - як прямий наслідок радіації.
Виробники мікрохвильовок заявляють,
що їжа з мікрохвильової печі не має великої різниці в складі,
порівняно з їжею,
обробленою традиційними способами.
Но ні один державний університет в США не провів ні одного дослідження по впливу зміненої їжі в мікрохвильовій печі на організм людини. Зате є маса досліджень,
про те,
що станеться,
якщо двері мікрохвильовки не закриті.
Чи не є це трохи дивним?
Здоровий глузд підказує,
що увага повинна бути приділена тому,
що відбувається з їжею,
приготованою в мікрохвильовій печі.
Залишається тільки здогадуватися,
як молекулярна гниль з мікрохвильовки відобразиться на Вашому здоров'ї...
опубликованном в 1992 году в США,
говорится:
«З медичної точки зору,
вважається,
що введення в людський організм молекул, підданих впливу мікрохвиль,
має набагато більше шансів завдати шкоди,
ніж користі.
Їжа з мікрохвильової печі містить мікрохвильову енергію в молекулах,
яка не присутня в харчових продуктах, приготованих традиційним шляхом.»
Проведене короткострокове дослідження показало,
що в людей,
употреблявших приготовленные в мікрохвильовці молоко і овочі, змінився склад крові,
знизився гемоглобін і підвищився холестерин,
тоді як у людей,
які вживали ту ж їжу,
але приготовану традиційним способом,
стан організму не змінювався.
Д-р Ханс Ульріх Хертел брала участь у подібному дослідженні і протягом багатьох років працювала в одній з великих швейцарських компаній.
Кілька років тому вона була звільнена зі своєї посади за розголошення результатів цих експериментів.
В 1991 році вона і один з професорів Лозаннського Університету опублікували дослідження, яке свідчить про те,
що їжа,
приготована в мікрохвильовій печі,
може створювати загрозу для здоров'я,
порівняно з їжею приготовленою традиційними способами.
Стаття також викладена в журналі «Франц Вебер» №19,
де було сказано,
що вживання продуктів харчування,
приготованих в мікрохвильових печах,
несе злоякісний вплив на кров.
В проміжках від двох до п'яти днів,
добровольці отримували один з наступних варіантів харчування на голодний шлунок: (1) сире молоко; (2) те ж молоко,
розігріте традиційним способом; (3) пастеризоване молоко; (4) те ж молоко,
розігріте у мікрохвильовій печі; (5) свіжі овочі; (6) ті ж овочі,
приготовані традиційно; (7) заморожені овочі,
розморожені традиційним способом; і (8) ті ж овочі,
приготовані у мікрохвильовій печі.
Проби крові здійснювалися у добровольців безпосередньо перед кожним прийомом їжі.
Затем производился анализ крови в определенные промежутки времени после приёма молока и растительных продуктов.
Значительные изменения были обнаружены в крови в інтервалах прийому їжі,
подвергшейся воздействию микроволновой печи.
Эти изменения включали сокращение гемоглобина и изменение состава холестерина,
особенно соотношение HDL (хороший холестерин) и LDL (поганий холестерин).
Увеличивалось кол-во Лимфоцитов (білі кров'яні клітини).
Все эти показатели свидетельствуют о дегенерации.
Кроме того,
часть СВЧ-энергии,
остаётся в їжі,
вживаючи яку людина піддається впливу СВЧ випромінювання.
Випромінювання призводить до руйнування та деформації молекул їжі.
Мікрохвильова піч створює нові сполуки,
які не існують у природі,
які називаються радіолітичними.
Радіолітичні сполуки створюють молекулярний розпад - як прямий наслідок радіації.
Виробники мікрохвильовок заявляють,
що їжа з мікрохвильової печі не має великої різниці в складі,
порівняно з їжею,
обробленою традиційними способами.
Но ні один державний університет в США не провів ні одного дослідження по впливу зміненої їжі в мікрохвильовій печі на організм людини. Зате є маса досліджень,
про те,
що станеться,
якщо двері мікрохвильовки не закриті.
Чи не є це трохи дивним?
Здоровий глузд підказує,
що увага повинна бути приділена тому,
що відбувається з їжею,
приготованою в мікрохвильовій печі.
Залишається тільки здогадуватися,
як молекулярна гниль з мікрохвильовки відобразиться на Вашому здоров'ї...