- зменшує окислення жирних кислот,
в тому числі поліненасичених (омега-3),
тим самим роблячи нашу їжу більш корисною,
цінною.
- знижує рівень холестерину в крові,
що дуже важливо для профілактики ожиріння.
- відіграє важливу роль у профілактиці простатиту і раку передміхурової залози, оскільки нейтралізує ферменти,
які завдають шкоди простаті.
- знижує ішемічне ураження головного мозку.
До відома: ішемія — місцеве малокрів’я,
недостатнє кровопостачання,
т.
е.
зниження постачання крові до органу,
найчастіше через судинні порушення та екологію...
- знижує ризик розвитку цукрового діабету, оскільки здатний контролювати нормальний рівень цукру в крові.
- захищає нирки від пошкодження, сприяє профілактиці нефропатії. Астаксантин, як антиоксидант, захищає клітини нирок від окисного пошкодження, що відбувається на тлі багатьох захворювань, у тому числі, цукрового діабету. Т. о. доведено, що астаксантин перешкоджає розвитку ускладнень.
- знижує втомлюваність очей, т. е. зміцнює м’яз очного яблука, тим самим бере участь в профілактиці вікової далекозорості. Застосування астаксантину покращує фокусування на найближчих предметах. Саме з цією проблемою люди стикаються у віці 45-50, а то й раніше. Тобто астаксантин віддаляє вік носіння окулярів для читання.
PS: біологічно активні добавки з Японії використовуються в клініці ГЕНЕЗИС ДНІПРО в програмах детоксу, зниження ваги та антивікової терапії.
Немає у вільному продажу