Аспартам — штучний підсолоджувач без калорій,
в 180 разів солодший за цукор.
Він також відомий як E951,
NutraSweet,
Equal,
Spoonful,
Canderel і т.д.
Вплив на організм людини:
- Мігрень,
- безсоння,
- м'язові спазми,
- погіршення зору,
- занепокоєння,
- хронічне отруєння формальдегідом,
- рак,
- смерть
і багато інших ускладнень.
Це де-факто хімічна отрута!
Аспартам несе відповідальність за 75% від “побічних ефектів”,
спричинених харчовими додатками.
Речовина,
яка має понад 10 тисяч скарг,
зареєстрованих принаймні 92 симптомів захворювання продається як дієтичний продукт!
Так,
тепер,
будь ласка,
уважно прочитайте які реакції повідомили лікарі між 1981 і 1995: втрата зору,
рак мозку,
глухота,
імпотенція,
артрит,
астма,
низький/високий рівень цукру в крові,
депресія,
діарея,
запаморочення,
відчуття голоду/спраги,
слабкість,
випадіння волосся,
головний біль,
почастішання серцебиття,
підвищений артеріальний тиск,
нездатність зосередитися,
схильність до інфекцій,
безсоння,
роздратованість,
сып, болі в суглобах,
ларингіт,
зміни особистості,
фобії,
погіршення пам'яті,
судоми,
серцебиття,
збільшення частоти серцевих скорочень,
тахікардія,
тремор,
шум у вухах,
збільшення маси тіла і,
не в останню чергу,
– смерть.
Ці симптоми настільки часті,
що деякі лікарі вигадали термін “аспартамова хвороба”.
Більшість напоїв і продуктів харчування,
де міститься аспартам, викликають звикання.
Багато людей скаржаться на важкі симптоми відміни,
коли вони намагаються кинути аспартам у своїх дієтах.
Дехто стверджує,
что пристрасть до нього сильніше навіть, ніж до алкоголю!
Тим не менш,
аспартам знаходиться у більш ніж 6000 видах харчових продуктів у світі.
Найчастіше зустрічається у дієтичних напоях,
безалкогольних напоях,
а також у вітамінах і харчових добавках,
ліках,
діабетичних і дієтичних продуктах,
какао-сумішах,
підсолоджених йогуртах,
напоях, що містять кофеїн,
соках,
чаї і розчинній каві,
соусах,
закусках,
продуктах для спортсменів і бодібілдерів.
ТЕПЕР ПОДИВИМОСЬ,
ЩО З НИМ ВІДБУВАЄТЬСЯ ВСЕРЕДИНІ ОРГАНІЗМУ
Аспартам є нестійкою молекулою, як і продукти з низькою кислотністю (рН 4,3) виходить з ладу після 300 днів,
а при рН 7 – всього кілька днів.
У шлунку перетворюється на щось,
що викликає пухлини головного мозку.
Таким чином,
в Англії були поспішно виведені з масового ринку кілька видів безалкогольних напоїв.
У травній системі 10% аспартама перетворюється на метанол і потім у формальдегід!
Формальдегід є токсичним і зв'язується з білками та ДНК,
накопичується в головному мозку,
печінці,
нирок та інших тканинах.
Метанол-отруєння схожі на розсіяний склероз! Вітаємо!
Ця хвороба поширилася так широко під назвою розсіяний склероз,
особливо серед тих,
хто п’є Coca-Cola Light,
Pepsy Light та інші.
напої відомих брендів!
У травній системі 50% аспартама перетворюється на фенілаланін.
На відміну від природних амінокислот,
аспартам поглинається відразу і виступає в якості нейро-токсина.Тепер білки в людському мозку,
глутамат і аспартат використовуються в якості нейротрансмітерів для передачі імпульсів між нервовими клітинами.
Тем не менш, в великій кількості хімічно синтезовані білки стимулюють нервові клітини передавати імпульси безперервно, і це може призвести до смерті! Це також дозволяє великій кількості води проникати у клітини – вони набухають і помирають дуже швидко! При нижчій концентрації цього білка з високим рівнем кальцію нервові клітини набухають і помирають приблизно через дві години! Такий процес дії аспартама на наш мозок!
в 180 разів солодший за цукор.
Він також відомий як E951,
NutraSweet,
Equal,
Spoonful,
Canderel і т.д.
Вплив на організм людини:
- Мігрень,
- безсоння,
- м'язові спазми,
- погіршення зору,
- занепокоєння,
- хронічне отруєння формальдегідом,
- рак,
- смерть
і багато інших ускладнень.
Це де-факто хімічна отрута!
Аспартам несе відповідальність за 75% від “побічних ефектів”,
спричинених харчовими додатками.
Речовина,
яка має понад 10 тисяч скарг,
зареєстрованих принаймні 92 симптомів захворювання продається як дієтичний продукт!
Так,
тепер,
будь ласка,
уважно прочитайте які реакції повідомили лікарі між 1981 і 1995: втрата зору,
рак мозку,
глухота,
імпотенція,
артрит,
астма,
низький/високий рівень цукру в крові,
депресія,
діарея,
запаморочення,
відчуття голоду/спраги,
слабкість,
випадіння волосся,
головний біль,
почастішання серцебиття,
підвищений артеріальний тиск,
нездатність зосередитися,
схильність до інфекцій,
безсоння,
роздратованість,
сып, болі в суглобах,
ларингіт,
зміни особистості,
фобії,
погіршення пам'яті,
судоми,
серцебиття,
збільшення частоти серцевих скорочень,
тахікардія,
тремор,
шум у вухах,
збільшення маси тіла і,
не в останню чергу,
– смерть.
Ці симптоми настільки часті,
що деякі лікарі вигадали термін “аспартамова хвороба”.
Більшість напоїв і продуктів харчування,
де міститься аспартам, викликають звикання.
Багато людей скаржаться на важкі симптоми відміни,
коли вони намагаються кинути аспартам у своїх дієтах.
Дехто стверджує,
что пристрасть до нього сильніше навіть, ніж до алкоголю!
Тим не менш,
аспартам знаходиться у більш ніж 6000 видах харчових продуктів у світі.
Найчастіше зустрічається у дієтичних напоях,
безалкогольних напоях,
а також у вітамінах і харчових добавках,
ліках,
діабетичних і дієтичних продуктах,
какао-сумішах,
підсолоджених йогуртах,
напоях, що містять кофеїн,
соках,
чаї і розчинній каві,
соусах,
закусках,
продуктах для спортсменів і бодібілдерів.
ТЕПЕР ПОДИВИМОСЬ,
ЩО З НИМ ВІДБУВАЄТЬСЯ ВСЕРЕДИНІ ОРГАНІЗМУ
Аспартам є нестійкою молекулою, як і продукти з низькою кислотністю (рН 4,3) виходить з ладу після 300 днів,
а при рН 7 – всього кілька днів.
У шлунку перетворюється на щось,
що викликає пухлини головного мозку.
Таким чином,
в Англії були поспішно виведені з масового ринку кілька видів безалкогольних напоїв.
У травній системі 10% аспартама перетворюється на метанол і потім у формальдегід!
Формальдегід є токсичним і зв'язується з білками та ДНК,
накопичується в головному мозку,
печінці,
нирок та інших тканинах.
Метанол-отруєння схожі на розсіяний склероз! Вітаємо!
Ця хвороба поширилася так широко під назвою розсіяний склероз,
особливо серед тих,
хто п’є Coca-Cola Light,
Pepsy Light та інші.
напої відомих брендів!
У травній системі 50% аспартама перетворюється на фенілаланін.
На відміну від природних амінокислот,
аспартам поглинається відразу і виступає в якості нейро-токсина.Тепер білки в людському мозку,
глутамат і аспартат використовуються в якості нейротрансмітерів для передачі імпульсів між нервовими клітинами.
Тем не менш, в великій кількості хімічно синтезовані білки стимулюють нервові клітини передавати імпульси безперервно, і це може призвести до смерті! Це також дозволяє великій кількості води проникати у клітини – вони набухають і помирають дуже швидко! При нижчій концентрації цього білка з високим рівнем кальцію нервові клітини набухають і помирають приблизно через дві години! Такий процес дії аспартама на наш мозок!