120грн.
Для любителів здорової, легкої їжі. Злаки для пророщування з пожитньої гречки поповнюють організм корисними мікроелементами та вітамінами. Злаки легко готувати як на сніданок, так і на вечерю. Пожитня гречка містить вісімнадцять незамінних амінокислот, залізо, кальцій, калій, фосфор, мідь, йод, цинк, бор, фтор, молібден, кобальт, а також вітаміни В1, В2, В9 (фолієва кислота), РР, вітамін Е. Пожитня гречка (це природний інсулін) легко відновлює роботу підшлункової залози, що важливо для людей, схильних до цукрового діабету, та дітей, у яких виявлено ацетон. Відновлює енергію і надає сили на цілий день.
Рецепт приготування: звечора 2 столові ложки злаків промити водою, в скляному посуді залити кефіром. Зранку сніданок готовий.
Склад: пожитня гречка, вирощена на невгіддях, сушений виноград, відбірне насіння соняшнику.
Упаковка: 7 порцій