90грн.
Злаки для пророщування з голозерного вівса — це чудовий самодостатній сніданок.
До його складу входить: необроблений голозерний овес, сухий виноград, відбірне сире насіння соняшника. Голозерний овес — найцінніший продукт, необхідний для харчування дітей, вагітних жінок і матерів, що годують груддю, для дітей у період активного росту й зміни зубів, а також для всіх, чия щоденна робота пов’язана з інтенсивними фізичними та розумовими навантаженнями. Овес містить до 10,7% відомої своїми якостями клітковини, половину з них становлять розчинні у воді цінні харчові волокна бета — глюкани. Клітковина, що потрапляє в організм, виводить значну кількість шлаків, вбираючи їх своєю поверхнею, наче губка, а також підсилює перистальтику кишкового тракту, що ведуть до уповільнення всмоктування в кров жирів та вуглеводів, перешкоджаючи ожирінню. Бета — глюконові волокна вівса сприяють відновленню корисної мікрофлори та зниженню рівня холестерину й цукру в крові. Сухий виноград відмінно підживлює нервову, серцево-судинну системи, зміцнює імунітет. Насіння дає рослинний білок.
Рецепт приготування: з вечора 2 столові ложки злаків промити природною холодною водою, висипати в скляний посуд, залити водою так, щоб вода покрила злаки, залишити до ранку. Вранці залишки води злити — страва готова до вживання, можна додати до сиру.
Склад: голозерний овес, перебраний вручну, сушений виноград, відбірне насіння соняшнику.
Упаковка: 7 порцій