90грн.
Пророщене жито дуже корисне за хвороб жовчного міхура і діабету. Воно допомагає зміцнити кісткову тканину й зуби, суттєво покращує стан волосся і шкірних покривів, допомагає відновити зір, знижує холестерин і сприяє схудненню. Крім того, жито насичує організм багатьма необхідними йому речовинами, благотворно впливають на функцію що ШКТ, нормалізують мікрофлору, покращують обмін речовин, зміцнюють імунітет, дуже добре впливають на роботу нервової та кровоносної системи.
Рецепт приготування: з вечора 2 столові ложки злаків промити природною холодною водою, висипати в скляний посуд, залити водою так, щоб вода покрила злаки, залишити до ранку. Вранці залишки води злити, продукт ретельно промити, залити природною водою і залишити ще на одну добу. Через добу ще раз промити й водою повністю злити — злаки готові до вживання. Продукт вживати як самостійно, так із додаванням меду й горіхів, або ж у салаті.
Склад: жито, вирощене на невгіддях, відбірне насіння соняшнику.
Упаковка: 7 порцій