90грн.
Горох — найбагатше джерело білка серед овочевих культур. За вмістом білків йому немає рівних. Білки, що входять до його складу (незамінні амінокислоти — цистин, лізин, метіоцінтаін.) подібні до білків м’яса, саме, тому страви з гороху обов’язково вживають під час постів, заряджаючи організм необхідною енергією. У горосі також багато аскорбінової кислоти, вітамінів груп B, РР, крохмалю, каротину, клітковини, солей калію, кальцію фосфору та заліза, що вкрай необхідно для зміцнення кісток, зубів та ясен.
Приготування: у глиняну або чашку зі скла покласти дві столові ложки гороху, залити природною холодною водою, залишити за кімнатної температури на 12 годин. Горох готовий до вживання як самостійно, так і в салатах з капустою або морквою.
Упакування: 7 порцій