60грн.
Смачно, корисно і швидко ви можете прикрасити святковий стіл, приготувавши«Піту».
Рецепт приготування: в місткість об’ємом 3 л налити 200 мл природної води, поступово додати суміш, ретельно вимісити до однорідної маси, тісто має вийти «крутим», щоб гарно розкачувати коржі. З невеличкої кількості тіста розкачати тоненькі коржі й випікати на гарячій сковорідці без масла, перевертаючи з одного боку на інший протягом 3 хвилин до рум’яної скоринки. Коржі зняти, викласти на тарілку, одразу викласти начинку й скласти корж навпіл, поки гарячий.
Начинка: сир добре розім’яти, додати сіль, дрібно нарізати кріп, сметани 2 ложки, одну головку часнику, перемішати. Намастити корж, скласти навпіл. Піта готова. Подавати з овочами.
Начинка гарбузова: гарбуз натерти на тертці, притушкувати, додати цукор, горіхи. Викласти на корж, згорнути в рулет, прогріти у духовці, подавати зі сметаною.
Маса: 375 г.
Час на приготування: 20 хв.