150грн.
У традиційній українській кухні господині любили частувати свою родину та гостей манниками. Святкові столи також прикрашали манниками. Манники з ярої пшениці дуже ситні, поживні, корисні, легко засвоюються організмом та не дають зайвої маси. Манка виготовлена із суцільного зерна ярої пшениці з висівками.
Спосіб приготування: 0,5 л води налити в каструлю, поставити на вогонь і довести до кипіння. Потім, перемішуючи, додати морську сіль із пакетика. Зменшити вогонь поступово, постійно перемішуючи, всипати упаковку манної крупи, зняти з вогню, дати настоятися 5 хвилин. Додати збите яйце (1 шт.) і добре перемішати. Борошно висипати з пакетика, викласти чайною ложкою на нього манну масу, обкачати в борошні, сформувати коржик.
Начинку: 300 г грибів (печериці) обсмажити з цибулею на сковороді до готовності, додати дрібно порізаний кріп або зелену цибулю. Для начинки можна використовувати сир — перемішати його до однорідної маси, додати родзинки. На середину коржа викласти начинку і виліпити пиріжок. Збити яйце. Вмочити манники у збите яйце і смажити на олії з обох боків або викласти на деко і випікати до запеченої скоринки з однієї сторони, а потім перевернути на іншу. Перед подачею на стіл полити сметаною.
Маса: 400г±1%.
Час на приготування: 30 хв
Вихід: 20 шт.