Манники

150грн.

Манники | Українські страви

У традиційній українській кухні господині любили частувати свою родину та гостей манниками. Святкові столи також прикрашали манниками. Манники з ярої пшениці дуже ситні, поживні, корисні, легко засвоюються організмом та не дають зайвої маси. Манка виготовлена із суцільного зерна ярої пшениці з висівками. 

Спосіб приготування: 0,5 л води налити в каструлю, поставити на вогонь і довести до кипіння. Потім, перемішуючи, додати морську сіль із пакетика. Зменшити вогонь поступово, постійно перемішуючи, всипати упаковку манної крупи, зняти з вогню, дати настоятися 5 хвилин. Додати збите яйце (1 шт.) і добре перемішати. Борошно висипати з пакетика, викласти чайною ложкою на нього манну масу, обкачати в борошні, сформувати коржик. 

Начинку: 300 г грибів (печериці) обсмажити з цибулею на сковороді до готовності, додати дрібно порізаний кріп або зелену цибулю. Для начинки можна використовувати сир — перемішати його до однорідної маси, додати родзинки. На середину коржа викласти начинку і виліпити пиріжок. Збити яйце. Вмочити манники у збите яйце і смажити на олії з обох боків або викласти на деко і випікати до запеченої скоринки з однієї сторони, а потім перевернути на іншу. Перед подачею на стіл полити сметаною.  

Маса: 400г±1%. 

Час на приготування: 30 хв

Вихід: 20 шт. 

Связь с нами

Введите Ваше Ф.И.О.
В формате: + код страны (код оператора) номер,
прим: +38(123)456-78-90
Введите Ваш номер телефона.
Выберите удобный мессенджер для связи с Вами.
Введите удобное время для связи с Вами.
Введите суть обращения или Ваш вопрос.