180грн.
Улюблений суп родини, який легко готується, смачний та корисний. По житню гречку полюбляли наші прадіди, святкові столи завжди були наповнені стравами з гречки: супи, вареники, млинці, каші, хлібці-буханці, гречані котлети.
Рецепт приготування: у каструлю об’ємом 3 л висипати промиту упаковку крупи, додати цілу цибулину, варити на повільному вогні до готовності крупи — 15 хв, додати мілко подрібнену картоплю, морську сіль, суміш натуральних спецій, сухий кріп, варити ще 10 хв. Одну морквину потерти на мілкій тертці, стушкувати на соняшниковій олії, додати в кінці для гарного золотистого кольору.
Склад: пожитня гречка, вирощена на невгіддях, морська сіль, суміш природних спецій, сухий кріп.