120грн.
Ячна крупа дуже багата на корисні речовини, серед яких вітамін А, вітаміни групи B, вітаміни Е, і РР. Також в ячній крупі є кремній, що впливає на формування структури шкіри, нігтів, кісток і волосся; хром, що нормалізує функцію щитоподібної залози й діяльність імунної системи. Крім того, ячмінь містить кальцій, марганець, залізо. Зерно ячменю майже на 65% складається з вуглеводів, тому порція ячної крупи на сніданок заряджає людину енергією на цілий день, а також зміцнює імунітет. Ячна крупа призначається вираз шлунку і дванадцятипалої кишки, захворювань судин і нирок. Вживання цієї крупи не тільки запобігає надмірному накопиченню жиру в організмі, а й усуває його відкладення.
Рецепт приготування супу: упаковку крупи промити природною водою і висипати в трилітрову каструлю. Одразу додати цибулину, одну картоплю, мілко порізану, коли картопля закипить — додати притушену потерту на дрібній тертці моркву. Варити на маленькому вогні 10 хвилин.
Склад: ячна крупа, сіль, спеції, кріп.
Вихід: 10 порцій.