120грн.
Горох — найбагатше джерело білка серед овочевих культур. За вмістом білків йому немає рівних. Білки, що входять до його складу (незамінні амінокислоти — цистин, лізин, метіоцін та ін.) подібні до білків м’яса, саме тому страви з гороху обов’язково вживають під час постів, заряджаючи організм необхідною енергією. У горосі також багато аскорбінової кислоти, вітамінів груп B, РР, крохмалю, каротину, клітковини, солей калію, кальцію, фосфору та заліза, що вкрай необхідно для зміцнення кісток, зубів та ясен.
Рецепт приготування: Увага! Горох не замочувати.Упаковку гороху промити, засипати у кип’ячу воду — 1750 мл. Варити на середньому вогні 30 хвилин. Додати одну цибулину, одну порізану дрібно картоплину. В кінці додати потушену невеличку моркву, а також сіль та природні спеції.
Склад: фермерський горох, морська сіль, кріп, спеції.
Час на приготування: 30 хв.
Вихід: 6 порцій.