Суп «Котигорошко» (гороховий)

120грн.

Суп «Котигорошко» (гороховий) | Супи

Горох — найбагатше джерело білка серед овочевих культур. За вмістом білків йому немає рівних. Білки, що входять до його складу (незамінні амінокислоти — цистин, лізин, метіоцін та ін.) подібні до білків м’яса, саме тому страви з гороху обов’язково вживають під час постів, заряджаючи організм необхідною енергією. У горосі також багато аскорбінової кислоти, вітамінів груп B, РР, крохмалю, каротину, клітковини, солей калію, кальцію, фосфору та заліза, що вкрай необхідно для зміцнення кісток, зубів та ясен.

Рецепт приготування: Увага! Горох не замочувати.Упаковку гороху промити, засипати у кип’ячу воду — 1750 мл. Варити на середньому вогні 30 хвилин. Додати одну цибулину, одну порізану дрібно картоплину. В кінці додати потушену невеличку моркву, а також сіль та природні спеції.

Склад: фермерський горох, морська сіль, кріп, спеції.

Час на приготування: 30 хв.

Вихід: 6 порцій.

Связь с нами

Введите Ваше Ф.И.О.
В формате: + код страны (код оператора) номер,
прим: +38(123)456-78-90
Введите Ваш номер телефона.
Выберите удобный мессенджер для связи с Вами.
Введите удобное время для связи с Вами.
Введите суть обращения или Ваш вопрос.