360грн.
Вітамінний ряд розторопші дуже багатий, у її складі є вітаміни A, F, D, K, E, а також вітаміни групи B. З мінералів відзначено високий вміст калію, кальцію, марганцю, хрому, заліза, селену, йоду, цинку, бору, фосфору та інших макро і мікроелементів.
Комплекс мінералів, що містить олія розторопші, приносить користь репродуктивній системі, сприяє виробленню інсуліну, покращує метаболізм і апетит, зміцнює імунітет, ефективно бореться з алергічними реакціями. Окремо варто виділити речовину силімарин, має що цілющу дію, відновлює клітини печінки. Під його впливом зміцнюється мембрана печінки, налагоджується відтворення клітин. Силімарин запускає процес відтоку жовчі, виводить її з організму разом з отрутами і токсинами.
Для здоров’я серця і судин пити олію розторопші вранці слід натщесерце по 1 чайній ложці перед їдою.
Для лікування печінки олію розторопші приймати 2 рази на день по 1 столовій ложці за пів години до їжі.
Олію розторопші не слід приймати індивідуальної непереносимості, за будь-яких гострих захворювань і вагітності, дітям до трьох років.
Використовується природній консервант-квасоля.
Об’єм: 200 мл.