360грн.
Україна завжди була багата оліями: соняшникова, гірчична, лляна, гарбузова та інші, які насичували організм вітамінами та мікроелементами, тому наші предки ніколи не знали, що таке хвороби, адже їжа була і лікуванням, і оздоровленням.
Користь гірчичної олії: гірчична олія виготовляється з насіння гірчиці. Олія містить корисну для здоров’я лінолеву кислоту від 15 до 20%. Має виражені антисептичні бактерицидні протипаразитарні властивості (завдяки чому може довго зберігатися). Гірчична олія — це природний антибіотик, вона руйнує всі штами бактерій та вірусів. Застосовується у лікуванні шлунково-кишкових і простудних захворювань. Стимулює травний процес, покращує апетит.
Вживання: має пікантний приємний смак і своєрідний аромат. Рекомендують вживати в обідній час — це найкращий період для її засвоєння (з 11:00 до 15:00). Підходить для заправки салатів, каш і приготування риби. Збільшує термін зберігання продуктів. На гірчичній олії смажать млинці.
Використовується природний консервант — квасоля.
Об’єм: 200 мл.