150грн.
На свята українці люблять посмакувати та прикрасити стіл особливою випічкою. Пропонуємо вам відродити у родині випікання здорової випічки, що корисна та смачна як для малечі, так і для дорослих. Суміш «Родинні булочки» виготовлена тільки з натуральних інгредієнтів.
Спосіб приготування: збити 1–2 яйця, додати сиру — 150 г, гарно розім’яти, додати 180 мл сироватки, поступово додати суміш і вимішати. Зробити круглі кульки або розкласти у форми (кекса, паски), змастити олією та випікати у розігрітій духовці 20 хвилин за температури 200°C. Розроблено для гурманів здорового харчування.
Склад: ячне борошно, пшоняне борошно, природний буряковий цукор, морська сіль, мак, родзинки.
Маса: 375 г.
Час на приготування: 20 хв