150грн.
Дітлахи та дорослі полюбляють солодку випічку. Тепер ми можемо насолоджуватися та радіти корисній здобі, яку так легко приготувати у колі родини, а головне — вона має тільки природні компоненти.
Рецепт приготування: в місткість об’ємом не менше трьох літрів налити 180 мл природної води або сироватки. Додати поступово суміш, вимішати, сформувати трюфельки (руки змочити олією або водою), зверху прикрасити здобу волоським горіхом. Викладаємо на деко, змащене олією поставити у прогріту духовку. Випікати за температури 180 –200° С 15 – 20 хв. Викладаємо на тарілку, подаємо із запашним чаєм «Віночок».
Гарного вам настрою та свята!
Маса: 425г±1%.
Час на приготування: 20 хв
Вихід: 500 г.