120грн.
Для збереження жіночого та чоловічого здоров’я наші прадіди використовували пшеничне борошно (жіноче) та житнє (чоловіче), які гарно доповнюють одне одного та є основою даної суміші. Суміш для хліба містить виключно натуральні компоненти.
Після молитви Господньої!
В місткість об'ємом не менш двох літрів налити 250 мл природньої води чи сироватки, додати третину суміші для приготування хліба і ретельно перемішати. Суміш, що залишилася, поступово повністю додати та вимісити. З тіста формуємо хлібці-буханці (руки змочити олією) вагою від 50 до 90 г, столовою ложкою порціюємо.
Викласти на деко змащене олією, перехрестити та поставити в прогріту духовку (піч). Випікаємо за температури 180-200 °C 15 хвилин, потім перевертаємо на другий бік і випікаємо ще 15 хвилин. Наприкінці збризнути водою, викласти на тарілку та накрутити рушником.
Склад: борошно пшеничне та житнє з цільного зерна, коріандр, морська сіль.
Суміш для хліба містить виключно натуральні компоненти.
Маса: 900г±1%.
Час на приготування: 30 хв.
Вихід: 1200 г найсмачніших хлібців.