90грн.
Ця суміш одна з легких для засвоювання дитячим організмом. Важливо, що яра пшениця м’яка для шлунку. Суміш виготовлена з цільнозернового борошна та зберігає всі частини зерна: зародок, ендосперм, висівки, що важливо в період зростання молодого організму.
Суміш для хліба містить виключно натуральні компоненти.
Після молитви Господньої!
В місткість об'ємом не менш двох літрів налити 250 мл природньої води чи сироватки, додати третину суміші для приготування хліба і ретельно перемішати. Суміш, що залишилася, поступово повністю додати та вимісити. З тіста формуємо хлібці-буханці (руки змочити олією) вагою від 50 до 90 г, столовою ложкою порціюємо.
Викласти на деко змащене олією, перехрестити та поставити в прогріту духовку (піч). Випікаємо за температури 180-200 °C 15 хвилин, потім перевертаємо на другий бік і випікаємо ще 15 хвилин. Наприкінці збризнути водою, викласти на тарілку та накрутити рушником.
Склад: борошно із суцільного зерна озимої пшениці, манка з ярої пшениці з висівками, коріандр, морська сіль.
Суміш для хліба містить виключно натуральні компоненти.
Маса: 450г±1%.
Час на приготування: 30 хв.
Вихід: 600 г найсмачніших хлібців.