150грн.
В чому користь вівса? Секрет високої цінності відвару вівса міститься у використанні цільних неочищених зерен. Всі речовини, що містяться в оболонці зерен і в самому зерні, переходять і відвар і найсприятливішим чином впливають на організм. Велика кількість мінеральних солей найцінніших мікро і макроелементів: цинку, фосфору, заліза, кобальту, кремнію, фтору, йоду в сукупності з комплексом вітамінів: А, Е, К, групи B насичує організм, відновлює обмін речовин. Також відвар вівса містить білки. При застудних захворюваннях відвар вівса чинить потогінну і жарознижуючу дію, прискорює видужування, полегшує боротьбу з вірусами. Велика кількість вітамінів групи B робить вівсяний відвар цінним продуктом для нервової системи, включаючи нормалізацію сну та емоційного фону, підняття життєвого тонусу. Вівсяний відвар корисний також для діабетиків. Шипшина є лідером за вмістом аскорбінової кислоти, що в 10 разів перевищує її вміст в лимоні та чорній смородині. В склад шипшини входять вітаміни групи C, В, К, Е, Р. Крім того, вона містить кальцій, калій, магній, хром.
В чому користь квітки сили (бад'яну)? Бад'ян виявляє протизапальну, вітрогінну, сечогінну і загальнозміцнюючу дію, стимулює роботу шлунково-кишкового тракту, підвищує опір організму до стресів, інфекцій, також є ефективним засобом проти грипу.
Спосіб приготування: 1 пакунок покласти в термос, залишити кропом, закрити, залишити на 1,5 - 2 години. Після приготування, напій злити. Вживати протягом дня в гарячому або теплому вигляді. Смакує з медом або родзинками. Можна приготувати з вечора.
В упакуванні: 7 порцій.