Вівсяна каша з цільних зерен «Королівська»
Улюблена цільнозернова вівсянка вже стала дивиною на нашому столі. М'який злаковий бульйон та каша знову вражають своїм смаком та не залишають жодного байдужого після смакування.
180грн.
Любов до себе починається з того, як ми себе поважаємо. Недарма Єлизавета II (королева Англії), так полюбляє на сніданок вівсянку з цільних зерен. Завдяки відсутності обробки вівсянка зберегла всі частини зерна, смакові та корисні властивості, що цілком відрізняє її від пластівців. Зерна вівсянки багаті на мінерали: залізо, кальцій, натрій, магній, мідь, цинк, фосфор.
Рецепт приготування: пів упаковки (або 100 г) вівсянки висипати в термос, залити окропом — 1 л, додати 1 столову ложку олії, перемішати та закрити. За годину відкрити, перемішати, злити вівсяний кисіль, кашу викласти. Ви отримаєте два самодостатніх продукти кисіль та кашу. – Наші пращури готували злакові киселі до ХІХ століття, поки не з’явився крохмаль. Вівсяний кисіль сприяє роботі ШКТ, виводить солі, дуже поживний і корисний. До каші додайте на (свій) смак солі та цукру.
Склад: цільнозернова вівсянка, морська сіль, буряковий природний цукор.
Час на приготування: 5 хв.
Вихід: 7 порцій.
Рецепт приготування: пів упаковки (або 100 г) вівсянки висипати в термос, залити окропом — 1 л, додати 1 столову ложку олії, перемішати та закрити. За годину відкрити, перемішати, злити вівсяний кисіль, кашу викласти. Ви отримаєте два самодостатніх продукти кисіль та кашу. – Наші пращури готували злакові киселі до ХІХ століття, поки не з’явився крохмаль. Вівсяний кисіль сприяє роботі ШКТ, виводить солі, дуже поживний і корисний. До каші додайте на (свій) смак солі та цукру.
Склад: цільнозернова вівсянка, морська сіль, буряковий природний цукор.
Час на приготування: 5 хв.
Вихід: 7 порцій.
