Вівсяна каша з цільних зерен «Королівська»

180грн.

Вівсяна каша з цільних зерен «Королівська» | Злакові каші

Любов до себе починається з того, як ми себе поважаємо. Недарма Єлизавета II (королева Англії), так полюбляє на сніданок вівсянку з цільних зерен. Завдяки відсутності обробки вівсянка зберегла всі частини зерна, смакові та корисні властивості, що цілком відрізняє її від пластівців. Зерна вівсянки багаті на мінерали: залізо, кальцій, натрій, магній, мідь, цинк, фосфор. 

Рецепт приготування: пів упаковки (або 100 г) вівсянки висипати в термос, залити окропом — 1 л, додати 1 столову ложку олії, перемішати та закрити. За годину відкрити, перемішати, злити вівсяний кисіль, кашу викласти. Ви отримаєте два самодостатніх продукти кисіль та кашу. – Наші пращури готували злакові киселі до ХІХ століття, поки не з’явився крохмаль. Вівсяний кисіль сприяє роботі ШКТ, виводить солі, дуже поживний і корисний. До каші додайте на (свій) смак солі та цукру.  

Склад: цільнозернова вівсянка, морська сіль, буряковий природний цукор. 

Час на приготування: 5 хв.

Вихід: 7 порцій.

Связь с нами

Введите Ваше Ф.И.О.
В формате: + код страны (код оператора) номер,
прим: +38(123)456-78-90
Введите Ваш номер телефона.
Выберите удобный мессенджер для связи с Вами.
Введите удобное время для связи с Вами.
Введите суть обращения или Ваш вопрос.