180грн.
Любов до себе починається з того, як ми себе поважаємо. Недарма Єлизавета II (королева Англії), так полюбляє на сніданок вівсянку з цільних зерен. Завдяки відсутності обробки вівсянка зберегла всі частини зерна, смакові та корисні властивості, що цілком відрізняє її від пластівців. Зерна вівсянки багаті на мінерали: залізо, кальцій, натрій, магній, мідь, цинк, фосфор.
Рецепт приготування: пів упаковки (або 100 г) вівсянки висипати в термос, залити окропом — 1 л, додати 1 столову ложку олії, перемішати та закрити. За годину відкрити, перемішати, злити вівсяний кисіль, кашу викласти. Ви отримаєте два самодостатніх продукти кисіль та кашу. – Наші пращури готували злакові киселі до ХІХ століття, поки не з’явився крохмаль. Вівсяний кисіль сприяє роботі ШКТ, виводить солі, дуже поживний і корисний. До каші додайте на (свій) смак солі та цукру.
Склад: цільнозернова вівсянка, морська сіль, буряковий природний цукор.
Час на приготування: 5 хв.
Вихід: 7 порцій.