Святковий куліш (кутя)

120грн.

Святковий куліш (кутя) | Злакові каші

Традиційно страву «Святковий куліш» з ярої пшениці готували на свята. Ми маємо можливість відродити традицію і скуштувати цей корисний, соковитий продукт в його первісному вигляді, як готували його наші бабусі. Яра пшениця має гарні властивості як стресозміцнювальний засіб, природний антибіотик, завдяки вітаміну PP — легко виводить жири, відновлює формулу крові та збагачує організм на фолієву кислоту, що важлива для жінок у період вагітності. Мак чудово відновлює роботу ШКТ, має протипаразитарні властивості. Сушений виноград є гарним засобом проти серцево-судинних захворювань і для відновлення імунітету. 

Рецепт приготування:  звечора або за 1,5 –2 години до вживання упаковку куліша промити водою, висипати в термос, додати сіль, залити 300 мл крутим окропом. З ранку процідити через сито. Куліш готовий до споживання. Можна додати мед і волоські горіхи до смаку.

Вихід:  7 порцій.

 

Связь с нами

Введите Ваше Ф.И.О.
В формате: + код страны (код оператора) номер,
прим: +38(123)456-78-90
Введите Ваш номер телефона.
Выберите удобный мессенджер для связи с Вами.
Введите удобное время для связи с Вами.
Введите суть обращения или Ваш вопрос.