120грн.
Манка — жовта крупа з ярої пшениці з висівками, що містить всі елементи, які є в зерні, багата на крохмаль, меншою мірою — на білки, вітаміни В1, В2, В6, РР та Е. В ній міститься багато заліза і зовсім мало клітковини, тому її рекомендують для ослабленого організму, а також в період реабілітації після захворювання. Каша легко засвоюється, не додає зайвих кілограмів. Завдяки фермерським традиціям вирощування манка має насичений натуральний смак, що є унікальністю продукту.
Рецепт приготування: в каструлю (не емальовану) наливаємо 250 мл молока. Коли молоко закипить, зняти його з вогню і повільною цівкою всипати 2 столових ложки (1 порція) каші «Здоров’ятко», енергійно та ретельно перемішуючи. Дати настоятися 3 - 5 хвилин. На (свій) смак додати сіль і природний бурий цукор з упакування.
Склад: яра пшениця з висівками, морська сіль, буряковий природний цукор.
Час на приготування: 5 - 7 хв.
Вихід: 7 порцій.