Пітта. Суміш для приготування | Genesis Dnepr
Українa, м. Дніпро, вул. 25 Січеславської Бригади (вул. Рибінська), 119 ‑ 120
Українa, м. Дніпро, вул. 25 Січеславської Бригади (вул. Рибінська), 119 ‑ 120

Українські страви: Пітта. Суміш для приготування

Пітта. Суміш для приготування

Готова суміш для виготовлення піти. До супу добре приготувати піту з овочевою начинкою або солодкою до чаю, "Віночок".

60грн.

Пітта. Суміш для приготування | Українські страви
Смачно, корисно і швидко ви можете прикрасити святковий стіл, приготувавши «Піту».
Рецепт приготування: в ємність об’ємом 3 л налити 200 мл природної води, поступово додати суміш, ретельно вимісити до однорідної маси, тісто має вийти «крутим», щоб гарно розкачувати коржі. З невеликої кількості тіста розкачати тоненькі коржі й випікати на гарячій сковорідці без масла, перевертаючи з одного боку на інший протягом 3 хвилин до рум’яної скоринки. Коржі зняти, викласти на тарілку, одразу викласти начинку й скласти корж навпіл, поки гарячий.
Начинка: сир добре розім’яти, додати сіль, дрібно нарізати кріп, сметани 2 ложки, одну головку часнику, перемішати. Намастити корж, скласти навпіл. Піта готова. Подавати з овочами.
Начинка гарбузова: гарбуз натерти на тертці, притушкувати, додати цукор, горіхи. Викласти на корж, згорнути в рулет, прогріти у духовці, подавати зі сметаною.
Маса: 375 г.
Час на приготування: 20 хв.
Зв'язок із нами
Введите Ваше Ф.И.О.
Введите Ваш номер телефона.
Выберите удобный мессенджер для связи с Вами.
Введите удобное время для связи с Вами.
Введите суть обращения или Ваш вопрос.
Повернутися назад
Замовити зворотній дзвінок