Конопляний напій
Конопляний напій - один з природних енергетичних продуктів, який має великий комплекс вітамінів та мікроелементів, завдяки цьому швидко відновлює сили та надає енергію протягом дня.
250грн.
Конопляне насіння не містить наркотичних речовин. Хімічні елементи, що викликають запаморочення, зосереджені в клейкій золотистій смолі, яка виділяється з квіток жіночих рослин. Мікроелементи, що входять до складу насіння конопель: фосфор, калій, кальцій, магній, залізо, цинк, вітаміни: Е, С, В1, В2, В3, В6, незамінні кислоти омега-3(56%), омега-6(19%) допомагають відновлювати клітинні мембрани.
Властивості насіння коноплі: виводять солі, підвищують імунітет, використовуються для відновлення кісткових тканин і суглобів, від болю при подагрі, у разі захворювань нирок і для очищення нирок та печінки. Відновлює і зміцнює роботу шлунка, звільняє від закрепів, у дітей виводить ацетон. Є одним з найсильніших серед протипаразитарних продуктів. Зміцнює нервову систему, знімає головний біль. Нормалізує тиск. Знімає дратівливість у жінок у період ПМС. Є гарним молокогінним засобом для годувальниць.
Застосування: натщесерце: – при високому тиску — ввечері, за 2 години до сну 1 чайна ложка насіння; при нормальному тиску — зранку 1 десертна ложка насіння; – при низькому тиску — зранку 1 столова ложка насіння.
Приготування: залити 1 чайну ложку склянкою води (150 г) 60°C, перемішати, настояти протягом 10 хвилин, процідити, випити за 30 хвилин до прийому їжі.
Курс — три місяці. Напій можна поєднувати із «Лляним харчуванням» і «Напоєм здорових довгожителів».
Властивості насіння коноплі: виводять солі, підвищують імунітет, використовуються для відновлення кісткових тканин і суглобів, від болю при подагрі, у разі захворювань нирок і для очищення нирок та печінки. Відновлює і зміцнює роботу шлунка, звільняє від закрепів, у дітей виводить ацетон. Є одним з найсильніших серед протипаразитарних продуктів. Зміцнює нервову систему, знімає головний біль. Нормалізує тиск. Знімає дратівливість у жінок у період ПМС. Є гарним молокогінним засобом для годувальниць.
Застосування: натщесерце: – при високому тиску — ввечері, за 2 години до сну 1 чайна ложка насіння; при нормальному тиску — зранку 1 десертна ложка насіння; – при низькому тиску — зранку 1 столова ложка насіння.
Приготування: залити 1 чайну ложку склянкою води (150 г) 60°C, перемішати, настояти протягом 10 хвилин, процідити, випити за 30 хвилин до прийому їжі.
Курс — три місяці. Напій можна поєднувати із «Лляним харчуванням» і «Напоєм здорових довгожителів».
