Конопляний напій
Конопляний напій - один з природніх енергетичних продуктів, який має великий комплекс вітамінів та мікроелементів, завдяки цьому швидко відновлює сили та надає енергію упродовж дня.
250грн.
Конопляне зерно не містить наркотичних речовин. Хімічні елементи, що викликають запаморочення, зосереджені в клейкій золотистій смолі, яка виділяється із квіток жіночих рослин. Мікроелементи, що входять до складу насіння конопель: фосфор, калій, кальцій, магній, залізо, цинк, вітаміни: Е, С, В1, В2, В3, В6, незамінні кислоти омега-3(56%), мега-6(19%) допомагають відновлювати кліткові мембрани.
Властивості насіння коноплі: виводять солі, підвищують імунітет, використовуються для відновлення кісткових тканин і суглобів, від болю за подагри, у разі захворювань нирок і для очищення нирок та печінки. Відновлює і зміцнює роботу шлунку, звільняє від закрепів, у дітей виводить ацетон. Є одним з найсильніших серед проти паразитарних продуктів. Зміцнює нервову систему, знімає головний біль. Нормалізує тиск. Знімає дратівливість у жінок у період ПМС. Є гарним молокогінним засобом для годувальниць.
Застосування: натщесерце: – за високого тиску — ввечері, за 2 години до сну 1 чайна ложка насіння; за нормального тиску — зранку 1 десертна ложка насіння; – за низького тиску — зранку 1 столова ложка насіння.
Приготування: залити 1 чайну ложку склянкою води(150 г) 60°C, перемішати, настояти протягом 10 хвилин, процідити, випити за 30 хвилин до прийому їжі.
Курс — три місяці. Напій можна поєднувати із «Лляним харчуванням» і «Напоєм здорових довгожителів».
Властивості насіння коноплі: виводять солі, підвищують імунітет, використовуються для відновлення кісткових тканин і суглобів, від болю за подагри, у разі захворювань нирок і для очищення нирок та печінки. Відновлює і зміцнює роботу шлунку, звільняє від закрепів, у дітей виводить ацетон. Є одним з найсильніших серед проти паразитарних продуктів. Зміцнює нервову систему, знімає головний біль. Нормалізує тиск. Знімає дратівливість у жінок у період ПМС. Є гарним молокогінним засобом для годувальниць.
Застосування: натщесерце: – за високого тиску — ввечері, за 2 години до сну 1 чайна ложка насіння; за нормального тиску — зранку 1 десертна ложка насіння; – за низького тиску — зранку 1 столова ложка насіння.
Приготування: залити 1 чайну ложку склянкою води(150 г) 60°C, перемішати, настояти протягом 10 хвилин, процідити, випити за 30 хвилин до прийому їжі.
Курс — три місяці. Напій можна поєднувати із «Лляним харчуванням» і «Напоєм здорових довгожителів».
