МЕЛАНІН ІЗ СУХОГО ЕКСТРАКТУ ГРИБА ЧАГА І NADSONIELLA NIGRA ФОРТЕ
ФОРТЕ: МЕЛАНІН З ЕКСТРАКТУ ГРИБА ЧАГИ І NADSONIELLA NIGRA "МЕЛАНО-ФУНГІН™️", Водний розчин, 135 мл
1250грн.
Водний розчин на основі екстракту чаги (поліфенолкарбоновий комплекс і меланін)
СКЛАД: у 4,5 мл (1 чайна ложка) - 6,0 мг меланіну
ФОРМА ВИПУСКУ: 135 мл
ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ: 12 місяців
ВЛАСТИВОСТІ:
● антиоксидант
● детокс
● загальнозміцнюючий засіб
● регенеративний: активізує фактор росту ендотелію, сприяє відновленню ендотелію судин, відповідно швидкому загоєнню ранових поверхонь
● «провідник діючих речовин»
● підвищує проникність тканин для лікарських і косметичних препаратів
● має власний анальгезуючий ефект
● не має кумулятивних властивостей
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ:
● з профілактичною метою при захворюваннях ШКТ вранці: 1 чайна ложка на 200 мл води (натщесерце, за 30 хвилин до їжі) і ввечері: 1 капсула за 2 години до сну. У період осінньо-весняних загострень. Курс 2 місяці 2 рази на рік: осінь (вересень-жовтень) і весна (березень-квітень)
● у комплексі anti-age і детокс терапії: 1 чайна ложка на 200 мл води (натщесерце, за 30 хвилин до їжі). Курс кожні 3-4 місяці з перервою 1 місяць
СКЛАД: у 4,5 мл (1 чайна ложка) - 6,0 мг меланіну
ФОРМА ВИПУСКУ: 135 мл
ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ: 12 місяців
ВЛАСТИВОСТІ:
● антиоксидант
● детокс
● загальнозміцнюючий засіб
● регенеративний: активізує фактор росту ендотелію, сприяє відновленню ендотелію судин, відповідно швидкому загоєнню ранових поверхонь
● «провідник діючих речовин»
● підвищує проникність тканин для лікарських і косметичних препаратів
● має власний анальгезуючий ефект
● не має кумулятивних властивостей
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ:
● з профілактичною метою при захворюваннях ШКТ вранці: 1 чайна ложка на 200 мл води (натщесерце, за 30 хвилин до їжі) і ввечері: 1 капсула за 2 години до сну. У період осінньо-весняних загострень. Курс 2 місяці 2 рази на рік: осінь (вересень-жовтень) і весна (березень-квітень)
● у комплексі anti-age і детокс терапії: 1 чайна ложка на 200 мл води (натщесерце, за 30 хвилин до їжі). Курс кожні 3-4 місяці з перервою 1 місяць
