КАВА, Yirgacheffe (Фільтр)
Йоргачеф (Ефіопія) проходить митий обробіток, обсмажений для заварювання у фільтрі. У смаку можна відчути чорний чай, жасмин і грейпфрут. Така кава відрізняється чистим смаком з домінуючою кислотністю та приємним яскравим ароматом.
320грн.
Йоргачиф проходить митий обробіток, обсмажений для заварювання у фільтрі.
Митий обробіток – зібрані ягоди сортуються в резервуарах з водою, де розділяються за щільністю. Недозрілі та перезрілі ягоди спливають або йдуть на саме дно і не використовуються в подальшому процесі. Стиглі ягоди далі відправляються на депульпацію, де очищуються від шкірки та м'якоті. Далі зерна в клейковині відправляються в резервуари з водою. Туди додають спеціальні бактерії, які поїдають клейковину, не даючи зерну почати ферментуватися. Після цього зерна відправляються на сушку.
Митий обробіток – зібрані ягоди сортуються в резервуарах з водою, де розділяються за щільністю. Недозрілі та перезрілі ягоди спливають або йдуть на саме дно і не використовуються в подальшому процесі. Стиглі ягоди далі відправляються на депульпацію, де очищуються від шкірки та м'якоті. Далі зерна в клейковині відправляються в резервуари з водою. Туди додають спеціальні бактерії, які поїдають клейковину, не даючи зерну почати ферментуватися. Після цього зерна відправляються на сушку.
