Хліб «Діабетичний»
У складі три злаки: жито, гречка та пшоно. Рекомендується людям з цукровим діабетом.
90грн.
Люди, які мають проблему цукрового діабету, тепер можуть насолоджуватися смаком справжнього хліба та відновлювати свої сили. Суміш виготовлена на основі пшона, пожитньої гречки та жита. Легко засвоюється підшлунковою, оскільки рослинні культури не містять цукру. Суміш для хліба містить виключно натуральні компоненти.
Після молитви Господньої!
У місткість об'ємом не менше двох літрів налити 250 мл природної води чи сироватки, додати третину суміші для приготування хліба і ретельно перемішати. Суміш, що залишилася, поступово повністю додати та вимісити. З тіста формуємо хлібці-буханці (руки змочити олією) вагою від 50 до 90 г, столовою ложкою порціюємо.
Викласти на деко, змащене олією, перехрестити та поставити в прогріту духовку (піч). Випікаємо за температури 180-200 °C 15 хвилин, потім перевертаємо на другий бік і випікаємо ще 15 хвилин. Наприкінці збризнути водою, викласти на тарілку та накрити рушником.
Склад: пшоняне, гречане, житнє борошно із суцільного зерна, коріандр, морська сіль.
Суміш для хліба містить виключно натуральні компоненти.
Маса: 450г±1%. Час на приготування: 30 хв. Вихід: 650 г найсмачніших хлібців.
Після молитви Господньої!
У місткість об'ємом не менше двох літрів налити 250 мл природної води чи сироватки, додати третину суміші для приготування хліба і ретельно перемішати. Суміш, що залишилася, поступово повністю додати та вимісити. З тіста формуємо хлібці-буханці (руки змочити олією) вагою від 50 до 90 г, столовою ложкою порціюємо.
Викласти на деко, змащене олією, перехрестити та поставити в прогріту духовку (піч). Випікаємо за температури 180-200 °C 15 хвилин, потім перевертаємо на другий бік і випікаємо ще 15 хвилин. Наприкінці збризнути водою, викласти на тарілку та накрити рушником.
Склад: пшоняне, гречане, житнє борошно із суцільного зерна, коріандр, морська сіль.
Суміш для хліба містить виключно натуральні компоненти.
Маса: 450г±1%. Час на приготування: 30 хв. Вихід: 650 г найсмачніших хлібців.
